شرایط، نحوه و قیمت گرفتن ویزای دبی

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا امارات ( دبی ) :

۱٫ اسکن از پاسپورت .

۲٫ ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید .

انواع ویزا های کشور امارات ( دبی ) :

۱٫ ویزا ۱۴ روزه توریستی

۲٫ ویزا ۱ ماهه

۳٫ ویزا ۳ ماهه

نکاتی در مورد ویزا توریستی کشور امارات ( دبی ) :

ویزا ۱۴ روزه توریستی که در بالا اشاره شده از تاریخ صدور دارای ۲ ماه اعتبار است و پس از ورود به امارات ۱۴ روز

اجازه اقامت در این کشور را به شما می دهد و اگر ویزا شما از نوع ۱ ماهه باشد پس از ورود ۱ ماه می توانید در این

کشور اقامت داشته باشید .

ویزا های تورستی امارات در ۳ نوع عادی – نیمه فوری و فوری می باشد که نوع عادی آن در ۷ روز کاری و نوع نیمه

فوری در ۳ روز کاری و نوع فوری در ۱ روز کاری صادر می شوند .

قیمت انواع ویزا های امارات ( دبی ) :

۱٫ ویزا عادی ۲۸۰ درهم

۲٫ ویزای نیمه فوری ۳۶۰ درهم

۳٫ ویزای عادی ۱ ماهه ۴۵۰ درهم

رزرو و خرید بلیط امارات

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به امارات :

در حال حاضر خطوط هواپیمایی کاسپین – تابان – قشم – آسمان – ایران ایر – ماهان – فلای دبی و امارات پرواز مستقیم

به دبی و ایرلاین اتحاد پرواز مستقیم به ابوظبی و ایرلاین ایر عربیا پرواز مستقیم به شارجه امارات انجام می دهند جهت

شرایط، نحوه و قیمت گرفتن ویزای تایلند

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی تایلند :

۱٫ مشخصات فردی و شناسنامه و کارت ملی .

۲٫ ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنی با زمینه سفید .

۳٫ بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل .

۴٫ تکمیل فرم ( فرم را می توانید از سایت سفارت تایلند که در بالا نوشته شده است دانلود نمائید ) .

انواع ویزا های کشور تابلند :

۱٫ ویزای توریسیتی .

۲٫ ویزای تجاری .

۳٫ ویزای تحصیلی .

۴٫ ویزای مهاجرتی .

نکاتی در مورد ویزا های کشور تایلند :

ویزا توریستی تایلند از اریخ صدور دارای اعتبار ۳ ماهه می باشد و شما پس از ورود اجازه ۳۰ روز اقامت در این کشور

را دارید .

اخذ ویزا تایلند فقط به صورت عادی امکان پذیر است و حداقل ۵ روز کاری به طول می انجامد .

امکان دریافت ویزای ۲ بار ورود توریسیتی به تایلند هم وجود دارد .

قیمت اخذ انواع ویزا کشور تایلند :

به علت افت ارزش ارز یورو در برابر پول تایلند " بات " ، هزینه های روادید برای ورود اتباع بیگانه به تایلند به شرح

زیر می باشد :

۱٫ هزینه های روادید

۱٫۱ ویزای ترانزیت     ۲۵ یورو

۱٫۲ ویزای توریستی یکبار ورود   ۳۵ یورو

۱٫۳ ویزای توریستی دوبار ورود   ۷۰ یورو

شرایط، نحوه و قیمت گرفتن ویزای هندوستان

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا توریستی کشور هندوستان :

۱٫ اصل شناسنامه و کارت ملی .

۲٫ اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار .

۳٫ ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید .

۴٫ رزرو هتل و بلیط .

۵٫ آدرس محل سکونت و محل کار و شغل متقاضی .

انواع ویرا کشور هندوستان

۱٫ ویزا توریستی .

۲٫ ویزا دانشجویی .

۳٫ ویزا تحقیقاتی .

۴٫ ویزا تجاری .

نکاتی در مورد ویزا های کشور هندوستان :

ویزای توریستی کشور هندوستان از تاریه صدور دارای اعتبار ۳ ماهه است و شما پس ار ورود به کشور هندوستان ۳۰

روز اجازه اقامت در این کشور را دارید و ویزای توریستی در هند قابل تمدید نمی باشد.

دریافت ویزا توریستی هند حداقل ۲۰ روز کاری به طول می انجامد و در موارد خاص این زمان طولانی تر نیز می شود .

توجه فرمائید در هنگام مصاحبه و انگشت نگاری در سفارت تمام اطلاعات فرم های ارائه شده توسط سفارت را به طور

کامل و دقیق بنویسید و هنگام مصاحبه فقط رزرو هتل و بلیط هواپیما ( اگر نتوانستید هتل را رزرو کنید از هتل هایی اتاق

بگیرید که امکان کنسل کردن آنها وجود داشته باشد ) را با خود به سفارت ببرید .

قیمت ویزا توریسینی کشور هندوستان:

قیمت ویزا توریستی کشور هندوستان ۲۰۰٫۰۰۰ تومان می باشد .

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به هند :

در حال حاضر شرکت های هواپیمایی ایران ایر و ماهان پروازهای مستقیم به دو شهر بمبئی و دهلی نو انجام می دهند ..

هیچ محصولی در سبد خرید یافت نشد